Urban Gattzén

Nu kommer poster nummer 2 av min nya serie av foton som lanseras nu i höst. Bilderna har måtten 40×30 och alla är svartvita. För några år sedan blev jag uppring av en kvinna från Vitryssland som tyckte om mina foton. Hon bloggade på ryska och undrade om jag ville ställa upp på en intervju om mitt fotograferande. Vi träffades över en fika för att sedan gå ut i skogen och göra intervjun under en promenad i skogen. Efter ett tag kom vi fram till ett övergivet hus mitt i skogen. Platsen var magisk på många sett och historiens vingslag fanns närvarande. Känslan jag kände då kommer fram varje gång jag tittar på bilden, nyfikenheten om vem eller vilka som bott i huset startar min fantasi. Det jag fick reda på om huset var att det byggdes någon gång under 1700 talet och beboddes fram till 1900 talet.


Liknande inlägg: