I går när jag kom hem från jobbet så sa min fru att jag fått blommor från ett blomsterbud !

Nyfikenheten blir snudd på omänsklig vem ja VEM har skickat till mig och varför ???

Vill njuta en stund börjar gissa för mig själv omöjligt totalt omöjligt har svårt att tänka klart.

Det kom så oväntat nästan overkligt någon har tänkt och agerat för att visa sin uppskattning är det jag tror är anledningen. Visst var det så en vän som jag stöttat och hjälp till med företagsutveckling över nätet 100 mil bort och aldrig träffat. Skriver och tackar för min hjälp och vill visa sin uppskattning. Jag vet inte om det finns något mer slagkraftig än överraskningsmomentet när det gäller att visa sin uppskattning. Tack detta var stort nu vet jag att det gör skillnad och att det man ger kommer alltid tillbaka i någon form.


Liknande inlägg: