Urban Gattzén

Året igen sitter jag nere i Skåne och håller utbilning i dagarna tre. Min vana trogen tar jag mig ner till havet med kameran efter mina pass för att fylla på mina energier och plåta lite. Idag fångar jag solnedgången som ser ut som ett brinnande inferno stannar kvar och ser solen sakta sjunka undan.

Ville slå en signal hem och berätta hur vackert här är, då jag får fram mobilen ser jag att slutat fungera jag ler. Nu är det dags att göra det jag dragit mig för skaffa en smartphon tiden kommer även ifatt en äldre man som emellanåt har lite principer fast han inte erkänner det! Kommer att ta mig till Teliabutiken kanske springer jag på Stanley igen denna fina svenskamerikan som gav mig en fin stund förra veckan.

Idag under utbildningen när vi talade om att ge sig 15 minuter om dagen till meditation eller reflektion sa en kvinna något väldigt vacker och klokt som jag vill dela med mig av hon sa – Jag ska använda mina 15 minuter om dag till att reflektera över allt som jag är tacksam över. Sen fyllde hon i med hur hennes liv sen en tid tillbaka fått den balans hon strävat efter och hon var så tacksam och glad över detta.

Kan en blogg avslutas på ett bättre sett tror inte det. Bilderna jag fotat idag kommer vid ett senare tillfälle då kamerasladden ligger kvar där hemma, så nu har ni något att se framemot också.


Liknande inlägg: