Imorse när jag slog på min dator och loggade in på alla socialamedier såg jag ett inägg från min fru som hon skrivit.

“Hann ikapp Urban Gattzén ute på promenad. Där gick han, i sin jacka, pälsmössa och med älskad bok i lurarna. När jag ropar vänder han sig om och ger mig sitt varmaste leende, och då vet jag. Att tillsammans med Louise Gattzén och Viktor Hans Gattzén är det mitt öde och livs största kärlek.”

Plötsligt stannar allt upp och jag får en utomjordisk känsla och flödet av kärlek vet inga gränser. Plötsligt fylls jag av alla hennes små egenskaper som ger mig kraft och energier att leva det liv vi har tillsammans. Återvänder jag till jordelivet ännu en gång är det henne jag kommer att leta upp i mitt nästa liv och nästa och nästa ….

Jag älskar dig!

Urban Gattzén

 


Liknande inlägg: