Urban Gattzén - fasadImorse var det frukost ute (igen) och idag lyckades jag med att få mjölk i kaffet tänk att en liten sak kan få en att bli sa glad. Gick till galleriet och satte upp skyltarna med namnen på alla tavlor som min fru har skrivit, fick lite hemlängtan hörde att det var kallt hemma så synd om ER ;).

Några små grabbar sparkade boll mot ena gaveln med en pappa dom tjoade och vinkade åt mig, tyvärr hade jag pisstofflor sa det funkade inte att spela. Dom skrek Messi och jag Zlatan och skrattade oavbrutet förmodligen åt mig. Det är en stillsam stad gillar tempot ungefär samma som det var i lumpen då det begav sig, det är så länge sedan att Öster hade chans att vinna Allsvenska!

Har blivit lovad en tur upp i bergen för att få se grottor som ska vara sagolika, spännande. Nu ligger allt fokus på the grand opening klockan 17.00 Håll tummarna och ring en gammal vän!