Urban Gattzén.se

När jag tog denna bilden var jag helt ensam ner på en strand i Ystad. Plötsligt hör jag en bil som rullar in på parkeringen bakom mig. Ut stiger ett par i ådern efter pensionen, dom tittar lite frågande på mig kanske ville dom vara på sin vakt.                               Dom kliver ur och traskar förbi mig ner mot havet. Där ställer dom sig och tittar ut mot havet och solnedgången. Så ska jag och min fru också göra bestämde jag mig för när ålderns höst gör sig gällande.

När dom traskar tillbaka börjar jag och mannen att samtala efter en stund kommer även hans fru fram men lyssnar mest. Han berättar att dom kommer från en stad i Östergötland och att dom åker runt 4 veckor om året till vackra platser i vårt avlånga land. Det lyser ur deras ögon när han berättar om platser dom besök.

Dom bor också bara på små pittoreska bed end breakfest ställen och att det förhöjer allt. När vi sedan skiljs åt tänker jag att kan man betygsätta att “LIVSNJUTA” skulle dom fått betyget MVG. Tror det gamla paret lärde mig en del denna kväll nere vid havet och att vårt möte var meningen.


Liknande inlägg: