Urban Gattzén

 

Ibland ger jag mig själv mycket utrymme för att ta nya steg i min egen utveckling ! Då är det lätt att bara släppa fram saker man kan hantera och oftast redan vet om. Men en gång för många år sedan sa min fru till mig att ”lagom” inte fanns i min repertoar ?

Jag förnekade till 100% och förstod inte vad hon menade. När jag hade egentid och tid till eftertanke dök detta påstående upp från gång till annan, hon kan omöjligt ha rätt sa jag till mig själv. Så en dag var jag hos frisören och som vanligt var jag köptorsk och köpte schampot ”hon” rekommenderade.

– Dosera bara som en femtioöring sa hon ! Hm de är ju inte speciellt mycket tänkte jag och satsade på en sedel, handen ska väl vara full med schampo annars gör den väl ingen nytta.

En annan gång skulle vi grilla och jag satt i bilen då ringer hon och ber mig köpa minimajs till grillspetten !! Jag kom hem med en högtryckstvätt ! Jag känner nu att historierna hopar sig och kanske orkar DU inte läsa mer men OJ det finns många mer !

Kanske ger jag henne lite rätt men ska inte berätta de och inte DU heller !